Zoeken

Vergelijken

Veilig

Vertrouwd

Het bijzondere woonmerk uit Duitsland

Er zijn misschien wel honderden meubel en woonmerken maar het meest bijzondere woonmerk is toch wel Kare-Design uit het zuiden van Duitsland. De designers van Kare-Design proberen steeds weer meubels te ontwikkelen die wat betreft vorm, kleur en materiaal nogal afwijkt van de meubels en woonaccessoires die wij gewend zijn te zien in een gemiddelde woonwinkel of woonboulevard.

Kare-Design maak ook heel vaak gebruik van gerecyclede materialen. of dat hout, metaal, stof, kunststof of een ander materiaal maakt niet uit.Ook wat betreft uiterlijk en vorm van de meubels is heel afwijkend. Zijn wij bijvoorbeeld gewend dat een ladekastje netjes rechthoekig is en de lades netjes onder elkaar zitten is dat bij Kare-design weer helemaal anders. Daar zijn bijvoorbeeld de lades scheef onder elkaar gezet en heeft elk frontje weer een andere kleur of motief.

Alles wat normaal niet kan of mogelijk is in de meubelindustrie is bij dit eigenwijze Duitse meubelmerk wel mogelijk.Uiteraard zonder de kwaliteit te verliezen. We kunnen nog honderden gekke voorbeelden noemen maar U kan het beste de collectie van Kare-Design zelf bekijken. wilt U iets bestellen van dit bijzondere woonmerk dan kan dat makkelijk online want er zijn voldoende webwinkels met het assortiment van Kare,Design


Er zijn momenteel geen artikelen gevonden met korting in deze categorie.